Vi söker en ekonomiadministratör

Vi vill jobba med dig som vill använda din professionella kraft till något viktigt – på riktigt.

Är du en noggrann, lösningsorienterad och kommunikativ administratör? Vill du spela en viktig roll i att stödja vårt team och säkerställa en effektiv administration av våran verksamhet? Är du redo att utmana dig själv och påskynda din professionella och personliga utveckling? 

Vi söker efter en självgående och ambitiös administratör som kan hjälpa oss möte den stora efterfrågan och som kan bidra till att vi blir ännu starkare inom vårt erbjudande. Vi strävar efter att bli ett ledande konsultföretag inom faktabaserad hållbar utveckling.  Vi söker nu mer kompetens och erfarenhet kring företagsekonomi, så som betalningar, faktureringar, rapportering och hantering av löner, plus övrig administrativa uppgifter.

Tjänsten är 50-100%. 

Ekonomiadministratör hos Miljögiraff

I rollen som ekonomiadministratör kommer du att ha varierande arbete och stödja verksamheten kring de flesta administrativa uppgifter som finns i ett mindre och växande bolag. Du kommer kombinera noggrannhet med ett lösningsorienterat förhållningsätt till utveckling av företagets interna administrativa arbete och struktur. Du jobba ihop med ledningen och har ansvar för: 

Vi erbjuder 

En professionell plattform där du ges möjlighet att bidra till en hållbar framtid genom att hjälpa oss nå vår mission.  

Kompetenta och passionerade kollegor som inte ryggar för nya och bättre idéer. 

Meningsfulla uppdrag och intressanta kunder. 

En smidig organisation med liten overhead och korta beslutsvägar. 

Internationella nätverk av LCA experter runt om i världen. 

Lång Erfarenhet från många olika typer av branscher. 

Uppdaterad kunskap om den senaste utvecklingen inom bedömningar av miljöpåverkan.

Stor frihet under ansvar.

Vårt reason to be

Miljögiraffs mål är att bidra till en hållbar framtid. 

Det gör vi bäst genom att hjälpa alla vi jobbar med att förstå miljöpåverkan ur ett livscykelperspektiv. Vårt grunduppdrag är att skapa mätbarhet kring miljöpåverkan och att analysera produkter och organisationer ur ett livscykelperspektiv. Vi kopplar miljöbedömningen till produkt- och affärsutveckling. Våra kunder kommer från många olika branscher och representeras både av privat näringsliv och offentlig sektor. 

”Miljögiraff arbetar med att hjälpa företag och organisationer att utvecklas positivt men våra verkliga skyddsobjekt är planetens ekosystem och de människor och djur som lever här. Vi är i planetens tjänst.” – Marcus Wendin, grundare.