Om oss

Vi på Miljögiraff är ett tvärdiciplinärt team bestående av erfarna experter inom livscykelanalys och livscykeldesign. Vi kan lotsa dig genom standarder, regler och praxis för att göra mätbarheten så ändamålsenlig som möjligt.


Lediga tjänster

 • Kontorsplats och kontorsrum uthyres

  Kontorsplats och kontorsrum uthyres

  Är du i behov av bra kontorsplats i Göteborg? Till oss på, Bläsgatan 2, söker vi mindre företag eller enskilda företagare som vill dela arbetsplats med oss. Vi vänder oss till dig som behöver riktigt bra uppkoppling, arbetsro, bokningsbara mötesrum och arbetsgemenskap? Vi har upp till 6 st lediga kontorsplatser i vårt helt nyrenoverade och…

 • Vi söker LCA Expert

  Vi söker LCA Expert

  Vi vill jobba med dig som vill använda din professionella kraft till något viktigt – på riktigt. Just nu söker vi en Livscykelexpert som vill vara i planetens tjänst. […]

Vårt manifest.

Peace

Vi är i planetens tjänst, för att skapa förutsättningar för fred. Fred förutsätter säker tillgång till grundläggande behov och en rättvis fördelning av resurser. Fungerande ekosystem minskar risken för brist och konflikter. Planetens alla ekosystem är ett system i balans. Syftet med vårt arbete är att motivera och aktivera människor att skydda ekosystemen och bidra till hållbar utveckling av produktion och konsumtion.

Love

”Att kommunicera utan att lägga skulden hos den andre”
[non-violentcommunication] Med respekt för andra och deras perspektiv och kunskap, så har vi möjlighet att nå fram med vårt perspektiv och kunskap. Vår roll är att underlätta för andra att lyckas med sina uppdrag, på det sätt som bidrar till hållbar utveckling.

Giraffes

Vårt mål är fundamentalt och ligger utanför enskilda organisationer. Därför hittar vi lösningarna i samarbete mellan organisationer och människor. För att skapa samarbete så visar vi på ett gemensamt mål och försöker belysa möjligheten att nå dit tillsammans. Vi hjälper kunderna att se sitt ansvar och sin rådighet. Systemperspektivet hjälper oss att förstå samband och villkor för hållbar utveckling.
Problemen och lösningarna ligger i människans sätt att strukturera samhällen och ekonomi. Därför måste det omstruktureras

Vill du veta mer?

Kontakta oss på Miljögiraff om du har frågor och vill komma i kontakt med oss. Fyll i kontaktformuläret så återkopplar vi till dig inom kort.
Peace Love and giraffes!